t

Pagini ale blogului

duminică, 20 decembrie 2015

Inca o inselatorie pe e-mail.... bine de stiut!

O inselatorie pe care am vazut-o acum cateva zile la o prietena, intr-un mail pe care l-a primit si mi l-a aratat.... inselatoria o fi mai veche dar abia acum m-am intalnit personal cu ea si de aceea o si scriu:

Deci, se poate intampla sa iti vina un mail de la o persoana care iti este foarte bine cunoscuta, DUPA NUME, motiv pentru care nu stai sa mai cercetezi din ce adresa de mail vine. Asa ca vezi un mail de la ea si nu te miri deloc. Apoi te uiti la Subject si vezi ca scrie URGENT, si in prima clipa te impacientezi si te grabesti sa deschizi mesajul, nu?!?! Ei bine, cand deschizi mesajul, iti apare un text chipurile de la cunostinta ta, text care suna asa:


I am sorry for reaching you rather too late due to the situation of things right now. I had a trip visiting Manila, Philippines, everything was going on fine until last night when i got attacked by some unknown gunmen. All my money,phone and credit card was stolen away including some valuable items, It was a terrible experience but the good thing is that they didn't hurt me or made away with my passports. Unfortunately for me, I've made contact with my bank but they are not providing a fast solution. I need you to lend me some money to sort my self out of this predicament, I will pay back as soon as I return.

In cazul ca stii engleza, sa citesti, ca sa vezi ca este o gogoritza. Iar daca stii sa te uiti care este adresa de mail de la care ti-a venit mesajul, ai sa vezi ca desi numele e al cunostintei tale reale, adresa de mail este o totala inventie aberanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu