t

Pagini ale blogului

vineri, 25 noiembrie 2011

Daca vrei informatii profesionale - www.informatiiprofesionale.ro

Informatia e atat de importanta!
Daca am putea s-o punem pe cantar, cu usurinta am spune ca valoreaza cat greutatea ei in aur.
Dar informatia n-o putem evalua dupa criteriile obisnuite.
Poate face cat o lume intreaga sau cat nimic.
Depinde daca, unde, cand si cat o folosesti J.
E usor azi sa accesezi orice informatie. Mai greu este, uneori, s-o alegi pe cea de calitate, utila pentru tine si pentru nevoile tale, acea informatie corecta, echilibrata, profesionista si perfect la obiect.
Ei bine, aici intervin “Informatii Profesionale” (http://www.informatiiprofesionale.ro/).
O echipa de profesionisti (www.informatiiprofesionale.ro/promessengerisi impartaseste cu tine experienta din domenii diverse, astfel incat vei gasi intr-un singur loc tot ceea ce te intereseaza.
Informatii Profesionale se lanseaza intr-o noua versiune, creata pentru a-ti facilita comunicarea cu autorii. In acest mod esti mai aproape de specialistii pe care ii cauti si poti intra usor in lagatura cu ei.   
Daca esti si tu un specialist poti foarte usor sa te alaturi echipei. Experienta ta ii poate ajuta pe altii si astfel te vei simti mai implinit.
Este un demers de echipa, construit pe convingerea ca “Impartasirea informatiilor intre mai multe persoane este cea care decide reusita sau insuccesul unui proiect”.
Iar viata noastra, plina de proiecte reusite sau nu prea, nu poate decat sa devina mai buna, mai usoara, mai frumoasa atunci cand lasam informatiile sa curga liber si neingradit, asemeni aerului  pe care toti, in mod egal, il respiram.

Acest text apartine lui Lionel Mallecourt - http://www.informatiiprofesionale.ro/

P.S.: cu mine, prin intermediul site-ului Informatii Profesionale, puteti lua legatura aici:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu